Säkerhetsdörrar

Vi har nu satt in nya säkerhetsdörrar på Ydrevägen 11 och fortsättning följer på Ydrevägen. Läs mer om informationen från Secor leverantören av Daloc säkerhetsdörren.

 Daloc Säkerhetsdörr

En dörr är inget man vanligtvis tänker på. Ändå kan ett byte till Daloc Säkerhetsdörr göra hemmet till din lugna och säkra vrå där man kan känna sig tryggare än någon annanstans. Dörren skyddar mot brand och hindrar tjuvar. Den är även tät mot drag, ljud och giftig rök. Det är rätt få saker som kan skydda dig mot så mycket. Möjligen en super-robot.

Din dörr är din borg

Dörren är ditt ansikte utåt. Det första som möter människorna som besöker dig. Den är också porten till ditt hem, där du kan vara dig själv, ensam eller tillsammans med din familj. På samma gång är dörren också din mur. Din egen befästning, där du och din familj ska känna er tryggare än någon annanstans. En bra och säker dörr måste med andra ord vara byggd för att rädda liv, skrämma tjuvar och skapa trygghet och trivsel. Allt på en gång.

Du kan lita på Daloc

Dörrarna vi installerar kommer från vårt moderbolag Daloc, svensk marknadsledare på säkerhetsdörrar sedan många år tillbaka. Alla dörrar från Daloc är högt klassade, d v s testade och utsatta för prover av olika slag och uppfyller alla tillämpliga svenska regler och lagkrav. Utan att fördjupa oss i tekniska beskrivningar och beteckningar, kan vi säga att en Daloc-dörr står pall för angrepp, både från tjuvar och bränder. Köper du från oss kan du därför vara helt trygg.

Lukt, ljud och drag försvinner

Daloc Säkerhetsdörr stoppar inte bara tjuvar och bränder. Du kommer också att trivas bättre hemma. Som en följd av den kraftfulla och formstabila konstruktionen stoppar dörren även obehagliga dofter, ljud och drag från trapphuset.

Läs mer om Daloc Säkerhetsdörr på daloc.se»

Säkert montage

Köper du din dörr från Secor kan du vara helt lugn. På några timmar får du en ny Daloc-dörr, monterad på ett korrekt sätt med inbrottsskydd och alla andra funktioner säkerställda. Dessutom tar vi hand om och forslar bort  din gamla dörr till återvinning.

Läs mer om Secor-montaget»

Daloc säkerhetsdörrar för lägenheter

Säkerhetsdörrar från Daloc provas, certifieras och tillverkas i Sverige, så när du köper en säkerhetsdörr från Daloc får du en dörr som du vet uppfyller de krav som ställs av myndigheter etc. Tryggt och pålitligt.

Samtliga säkerhetsdörrar nedan är provade och certifierade i klass RC3 (S44 i klass RC4 ) enligt SS-EN 1627. I sina standardutförande har de brandklass EI30 och ljudklass 35dB (Rw 38dB) men går att få brandgastäta samt i högre brand- och ljudklasser som tillval.

Tranåsbostäder