Söderlingsgatan 1, 3, 5

Stamrenovering på Söderlingsgatan är i full gång, några har redan flyttat in i sina nyrenoverade lägenheter. En av dom är Charlott Lundberg (kallas Lotta), hon tog sitt bohag och flyttade från Uppsala till Tranås. Det var längtan till sin barndomsvän som gjorde att hon flyttade. Att flytta är alltid en utmaning, och det som Lotta var mest orolig för var att lämna sin fina lägenhet i Uppsala. När Lotta som är full av energi och en jättehärlig tjej, berättar att hon älskar sin nya lägenhet lika mycket som den gamla (om inte mer), då blir man extra glad som hyresvärd. Nedan kan ni se lite bilder från Lottas nyrenoverade lägenhet.

Stamrenovering innebär byte av kök, badrum, flytt av väggar, byte av avloppsledningar och vattenledningar, ny el, nya tapeter mm. Det är ett väldigt stort projekt och det innebär för de boende att de måste flytta ut från sina lägenheter under några veckor. Vissa bor i tillfälliga lägenheter som vi har ordnat och några har fixat ett boende själva. Självklart är det inte bara roligt med renoveringar och att man får det fint, men underhåll av fastigheterna är nödvändiga och ibland tidskrävande.

Renoveringen av första etappen blev klar i november 2018. I år kommer vi fortsätta med i 3-5 A-B.

Tidplan
Arbetet kommer att genomföras fördelat på 4 etapper. Sammanlagt kommer projektet löpa fr o m vecka 17 – t o m vecka 50.

Etapp 3 – Söderlingsgatan 5A
Preliminärt start måndag vecka 39 med färdigställande i slutet vecka 44. Visst förberedande arbete kommer då att göras fredag i vecka 38. Exakt tid kommer att meddelas under augusti.

Etapp 4 – Söderlingsgatan 5B
Preliminärt start måndag vecka 45 med färdigställande i slutet vecka 50. Visst förberedande arbete kommer då att göras fredag i vecka 44. Exakt tid kommer att meddelas under september.

AB Tranåsbostäder
Postadress: Box 11, 573 21 Tranås

Besöksadress
Piratens gata 1, 573 31 Tranås

 

Telefon: 0140-38 49 50
info@tranasbostader.se