Marknära lägenheter med högt och soligt läge – kv Vitsippan

Ett attraktivt boende med närhet till hamnen, golfbanan och centrum håller på att byggas i området kv Vitsippan. Det ligger på höjden intill Tranås Vårdcentral. Projektet är en satsning av Tranåsbostäder som ska resultera i 25 marknära hyreslägenheter.

De nya lägenheterna kommer att vara två, -tre, och fyra rum och kök. Två- och trerummarna byggs i tvåplanshus med loftgång. Lägenheterna kommer att utrustas med, antingen en uteplats eller en stor balkong i västerläge.  Lägenheterna med fyra rum kommer att vara 1,5 plan med uteplats.

Planlösning, standard och hyressättning presenteras i september 2020 då vi startar uthyrningsprocessen.

Så här gör du intresseanmälan av nyproduktion:
• Nyproduktionen har ett eget kösystem, dina tidigare köpoäng räknas inte in i nyproduktionen. Vill du stå med i kön för att bo på Kvarteret Vitsippan, så kontaktar du oss via mail info@tranasbostader.se eller telefon 0140-38 49 50.

 

Fortsätt kika in på denna sida då vi uppdaterar med nya foton för att följa byggets fortskridande.

 

TB-Vitsippan-3-02

Uthyrningen startar i september 2020.

Byggnadsarbetet är i full gång och inflyttningen är planerad till september 2021. Under sommaren 2020 kommer vi tillsammans med hyresgästföreningen arbeta fram en hyresnivå för de nyproducerade lägenheterna. De personer som anmält sitt intresse för dessa lägenheter kommer att kontaktas för presentation av planlösning och hyressättning då vi startar uthyrningsprocessen i september 2020. Är du intresserad? Tveka inte att ta kontakt med oss så registrerar vi dig i vår kö till nybyggnationen kv Vitsippan.