Marknära lägenheter med högt och soligt läge I KVARTERET Vitsippan

Ett attraktivt boende med närhet till hamnen, golfbanan och centrum håller på att byggas i området kvarteret Vitsippan. Det ligger på höjden intill Tranås Vårdcentral och har fått den nya adressen Kungshöjden. Projektet är en satsning av Tranåsbostäder som ska resultera i 25 marknära hyreslägenheter.

De nya lägenheterna kommer att vara två, -tre, och fyra rum och kök. Två- och trerummarna byggs i tvåplanshus med loftgång. Lägenheterna kommer att utrustas med, antingen en uteplats eller en stor balkong i västerläge.  Lägenheterna med fyra rum kommer att vara 1,5 plan med uteplats.

Är du intresserad? Kontakta oss via mail info@tranasbostader.se eller telefon 0140-38 49 50.  Planlösning och hyror hittar du på www.tranasbostader.se/vitsippan/

Fortsätt kika in på denna sida då vi uppdaterar med nya foton för att följa byggets fortskridande.

 

TB-Vitsippan-3-02

Nu går det fort och vi har bara några få lägenheter kvar att hyra ut. 

Byggnadsarbetet går som planerat och  inflyttningen är satt till 1 september 2021. Intresset är stort och uthyrningen går väldigt bra och vi har endast fåtal lägenheter kvar att hyra ut. Att man har uteplats/balkong både på framsidan och baksidan, där man kan sitta och ta en kopp kaffe i morgonsolen eller kvällssolen är helt underbart.  Planlösning, hyror och all info om lägenheterna på kv Vitsippan hittar du på  www.tranasbostader.se/vitsippan/ .

Vill du kontakta oss för mer information eller om andra lägenheter så finns vi på 0140-384950 eller info@tranasbostader.se.