Vi söker tre nya medarbetare

2022-04-04

Vi söker Fastighetstekniker, Fastighetsskötare och Ekonom.

AB Tranåsbostäder har värnat om Tranås i över 70 år genom att bygga och förvalta fastigheter där livet kan bo, växa, förändras och utvecklas. Vi tillhandahåller bostäder och lokaler för livsviktiga verksamheter såsom skola och äldreomsorg. Och vi skapar trygga hem där människor trivs och mår bra. Att vi kan bidra med trygghet och rum för livet, från födseln till ålderns höst, det känns bra i magen.

Tranåsbostäder ingår i den kommunala kommunkoncernen Tranås Stadshus AB. Bolagets fastighetsbestånd består till 75 % av kommunala verksamhetslokaler, 20 % bostäder och 5 % kommersiella lokaler. År 2021 har Tranåsbostäder bildat en koncern som för närvarande inkluderar 4 dotterbolag.

Nedan kan du läsa mer om varje tjänst:

Fastighetstekniker

Förvaltningsavdelningen på Tranåsbostäder består idag av 13 personer och vi söker nu efter en ny Fastighetstekniker.

Om rollen

Du kommer tillhöra Förvaltningsavdelningen som idag består av 2 team som arbetar mot hyresfastigheter och särskilt boende samt kommunala- och kommersiella lokaler.

Tillsammans med våra Fastighetsskötare och Drifttekniker är du en av två Fastighetstekniker som kommer jobba med fastighetstekniska system i vårt fastighetsbestånd.

Arbetet består av planerat-, förebyggande och felavhjälpande underhåll av tekniska system samt energi- och driftoptimering.

Vi använder oss av fastighetssystem Citect och DeDu vid driftövervakning, energiuppföljning, fördelning/avrapporteringar av arbeten. Rollen innebär frekvent kontakt med Tranåsbostäders externa entreprenörer och partners för beställning av arbeten samt uppföljning.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst om 100%, med en inledande 6 månaders provanställning. Placering är på vårt kontor i Tranås och resor till våra fastigheter inom kommunen sker dagligen med Tranåsbostäders tjänstebilar. Beredskapstjänstgöring ingår.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har utbildning eller yrkeserfarenhet inom Fastighetsteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du trivs med att jobba både självständigt och i team samt har god samarbetsförmåga.

Som Fastighetstekniker är du Tranåsbostäders ansikte utåt och för att trivas i rollen måste du tycka om att dagligen vara ute och möta våra kunder, samarbetspartner och vara serviceinriktad.

Körkort B är ett krav liksom god förmåga att kunna kommunicera både digitalt, muntligt och skriftligt på svenska. Det är meriterande om du har utbildning inom tekniska områden ventilation-, rör-, styr eller el-teknik.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Vad erbjuder vi?

På Tranåsbostäder erbjuder vi en god gemenskap och stora utvecklingsmöjligheter. Vår verksamhet genomsyras av våra värdeord – kundnära, trygghet, gemensamt och framåtanda. Vi månar om att alla som jobbar hos oss ska må bra och satsar på såväl friskvård som en god möjlighet att balansera jobb och fritid. Du får stor frihet att styra ditt eget dagliga arbete och ingen dag är den andra lik. Hos oss blir du en viktig del i vårt gemensamma arbete att skapa skillnad ute hos kund och bygga Tranås framtid.

Ansökan

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till fastighetstekniker@tranasbostader.se senast den 1 maj 2022. Vid frågor om tjänsten kontakta Johnny Ekeflo- Förvaltare 0140-38 49 69.

Tillträdesdag är 22-09-01 eller enligt senare överenskommelse.

Skriv ut annonsen till – Fastighetstekniker

Fastighetsskötare

Förvaltningsavdelningen på Tranåsbostäder består idag av 13 personer och vi söker nu efter en ny kollega för att stärka gruppen för framtiden.

Om rollen

Du kommer tillhöra förvaltningsavdelningen som idag består av 2 team som arbetar mot hyresfastigheter och särskilt boende samt kommunala- och kommersiella lokaler. Som fastighetsskötare hos oss kommer du ingå i teamet med inriktning mot hyresfastigheter och särskilt boende som består av 4 medarbetare.

Arbetet består av förebyggande och felavhjälpande underhåll genom ronderingar och reparationer på fastigheter samt yttre skötsel av tomt och mark.

Vi använder oss av arbetsordersystemet DeDu vid fördelning, avrapportering och uppföljning av arbeten. Rollen innebär frekvent kontakt med Tranåsbostäders externa entreprenörer och partners för beställning av jobb samt uppföljning.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst om 100%, med en inledande 6 månaders provanställning. Placering är på vårt kontor i Tranås och resor till våra fastigheter inom kommunen sker dagligen med Tranåsbostäders tjänstebilar. Beredskapstjänstgöring ingår.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet inom fastighetsskötsel eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du trivs med att jobba både självständigt och i team samt har god samarbetsförmåga.

Som fastighetsskötare är du Tranåsbostäders ansikte utåt och för att trivas i rollen måste du tycka om att dagligen vara ute och möta våra kunder och vara serviceinriktad.

Körkort B är ett krav liksom god förmåga att kunna kommunicera både digitalt, muntligt och skriftligt på svenska. Det är meriterande om du har utbildning eller specialkompetens inom yttre skötsel eller reparation av vitvaror.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Vad erbjuder vi?

På Tranåsbostäder erbjuder vi en god gemenskap och stora utvecklingsmöjligheter. Vår verksamhet genomsyras av våra värdeord – kundnära, trygghet, gemensamt och framåtanda. Vi månar om att alla som jobbar hos oss ska må bra och satsar på såväl friskvård som en god möjlighet att balansera jobb och fritid. Du får stor frihet att styra ditt eget dagliga arbete och ingen dag är den andra lik. Hos oss blir du en viktig del i vårt gemensamma arbete att skapa skillnad ute hos kund och bygga Tranås framtid.

Ansökan

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till fastighetsskotare@tranasbostader.se senast den 24 april 2022. Vid frågor om tjänsten kontakta Sari Haikara- Förvaltare 0140-38 49 77.

Tillträdesdag är snarast.

Skriv ut annonsen till – Fastighetsskötare

Ekonom

Ekonomiavdelningen på Tranåsbostäder består idag av 3 personer och vi söker nu efter en ny kollega för att stärka gruppen inför en kommande pensionsavgång.

Om rollen

Som ekonom på Tranåsbostäder blir du en del av ett härligt gäng med familjär känsla som hanterar ett stort fastighetsbestånd och en omfattande ekonomi. Ekonomiavdelningen jobbar brett och stöttar verksamheten inom ekonomiområdets alla delar. Vi strävar ständigt efter att bli bättre på det vi gör. Vi har stort fokus på att utveckla våra interna arbetssätt och på att öka förståelsen kring ekonomiska frågor i hela organisationen.

I denna roll kommer dina främsta arbetsuppgifter vara löneadministration samt komponentredovisning. I arbetet ingår hantering av bolagets anläggningsregister och projekt för byggnader utifrån komponenthantering enligt K3. I rollen ingår även att vara bolagets personaladministratör. Arbetet utförs i nära samarbete med de närmaste kollegorna och innebär även mycket kontakt med övriga avdelningar på Tranåsbostäder.

Ekonomiavdelningen är en liten tight grupp med bred erfarenhet. Vi har ett öppet klimat som ger stort utrymme för att fråga och lära av varandra. Du kommer att få god inblick även i övriga arbetsuppgifter som ekonomiavdelningen ansvarar för då vi stöttar och backar upp varandra i våra respektive ansvarsområden.

De system vi använder är bland annat Hogias lönesystem och Fenix för bokföring. I vår strävan efter ständig utveckling ingår även att ytterligare digitalisera verksamheten framåt.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst om 100%, med en inledande 6 månaders provanställning.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom redovisning samt ett intresse att arbeta med och utvecklas inom lön och komponentredovisning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för att fungera i och stärka såväl gruppen som bolaget.

Rollen kräver att du är strukturerad, noggrann och detaljfokuserad. Du trivs med att hantera många sociala kontakter. Verksamheten är dynamisk och du behöver vara bekväm med att hantera förändringar i din arbetsvardag. Eget driv och förmåga att ta egna initiativ för att bidra till utvecklingen av verksamheten är egenskaper som vi värdesätter. Vi söker dig som lockas av utveckling och vill växa ihop med oss.

Vad erbjuder vi?

På Tranåsbostäder erbjuder vi en god gemenskap och stora utvecklingsmöjligheter. Vår verksamhet genomsyras av våra värdeord – kundnära, trygghet, gemensamt och framåtanda. Vi månar om att alla som jobbar hos oss ska må bra och satsar på såväl friskvård som en god möjlighet att balansera jobb och fritid. Du får stor frihet att styra ditt eget dagliga arbete och ingen dag är den andra lik. Hos oss blir du en viktig del i vårt gemensamma arbete att skapa skillnad ute hos kund och bygga Tranåsbostäders framtid.

Ansökan

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till ekonom@tranasbostader.se. Vi tillämpar löpande urval med sista ansökningsdag 24 april 2022. Tillträdesdag är i september.

Vid frågor om tjänsten kontakta: Sara Matsson, Ekonomichef, 0140-38 49 55

Skriv ut annonsen till – Ekonom