Kommunal lokal

Bredstorps IP

Bredstorps IP är en multisportarena för ett tiotal idrotter, både inom- och utomhus. Anläggningen utnyttjas i stor utsträckning av föreningar, men är öppen även för privatpersoner.

Fotbollsplaner
Anläggningen har två gräsplaner för 11-mannaspe och två för 7-mannaspel. En plan med konstgräs för både 11- och 7-mannaspel samt en stor grusplan. Belysning finns på båda gräsplanerna.

Friidrott
Här finns en 400-meters friidrottsbana (allvädersbana) med belysning. Dessutom finns möjlighet till längdhopp, höjdhopp, spjut och diskus.

Ishall
Bredstorp har en ishall för både hockey och konståkning. Hallen har cafeteria och uppvärmda omklädningsrum. Ishallen är byggd 1978 och rymmer cirka 2 000 åskådare, 1 430 stående och 570 sittande. Särskild handikappläktare finns.

Bandybana
Intill ishallen finns en konstfrusen bandybana med måtten 120X70 meter. Banan har belysning och uppvärmda omklädningsrum.

Tennis, badminton – och snart padel!
På Bredstorp finns en tennis- och badmintonhall med möjlighet till spel på tre tennisbanor, 12 badmintonbanor inomhus och fyra grusbanor för tennis utomhus. Det finns omklädningsrum, cafeteria och hallen är handikappsanpassad. Och snart står en ny padelbana klar vid infarten till Bredstorp arena.

Snabbfakta

Grusåsen 3