Torpgatan-Banner

Lediga Lägenheter 

Vi har gjort det enkelt och mer överskådligt att söka bostad hos oss. Vi lägger ut alla våra lediga lägenheter på Boplats Sverige och för att kunna söka en lägenhet skapar du en egen bostadsprofil genom att registrera dig här. Du administrerar själv din bostadsprofil och kan enkelt ändra, utöka och justera vilket typ av boende du letar efter. Du kan också anmäla ditt intresse hos fler fastighetsägare, det gör du genom att koppla din bostadsprofil till andra hyresvärdar som också är med på Boplats Sverige.

När vi erbjuder dig en lägenhet kan du enkelt ladda upp de dokument som vi efterfrågar på din profil. Skanna, bifoga – klart!

SÅHÄR SÖKER DU EN LÄGENHET HOS TRANÅSBOSTÄDER

  1. Gå in på boplatssverige.se och klicka på Registrera dig/Logga in mitt på startsidan.
    Här kan du välja om du vill logga in med Freja eID eller Mobilt BankID.
  2. När du har registrerat dig ska du fylla i vilken ort som du vill bo i, lägenhetsstorlek etc. All information finns på sidan.
    När du är klar har du din Bostadsprofil registrerad.
  3. Dela sedan din bostadsprofil med oss, AB Tranåsbostäder (se punkt 7 i instruktionen på boplatssverige.se). Då kommer vi att justera ditt registreringsdatum så att det stämmer överens med det som du har hos oss idag. Du behåller alltså ditt gamla registreringsdatum – ingen kötid går förlorad.

Behöver du hjälp med att registrera dig, eller har andra frågor så hör av dig till oss.

Är du intresserad av vårt nya fina området på Kungshöjden?

Just nu är alla våra lägenheter uthyrda i det området och det är vi väldigt stolta och glada över. Är du fortfarande intresserad av att flytta in på Kungshöjden så registrerar du dig på  www.boplatssverige.se. Där kommer vi framöver lägga ut alla lägenheter som blir lediga även när det gäller Kungshöjden. Om du registrerar dig kommer du få mejl, som talar om när det kommit upp en lägenhet som passar dina önskemål.  Håll ögonen öppna!