Våra bostäder

Våra bostäder

I över 70 år har vi på Tranåsbostäder byggt och förvaltat fastigheter där livet kan bo, växa, förändras och utvecklas. Vår ambition är att skapa trygga hem där människor trivs och mår bra.

Vi har fastigheter runt om i hela Tranås – hos oss kan du bo i en anrik fastighet från sekelskiftet eller i en toppmodern, nyproducerad lägenhet med egen odlingslott. Mitt i centrum eller med hamnen som trädgård. Du väljer själv – service och god standard ingår alltid!

Bostäder

Seniorlägenheter

Lägenheter med extra aktivitetsutbud, service och möjlighet till umgänge.

Vi har seniorlägenheter på tre adresser med hemtrevliga, trygga och anpassade lägenheter med gemensamhetsytor. Här bor du i din egen lägenhet, alla med balkong eller uteplats. På Berget har du möjlighet till service, gemenskap och dagliga aktiviteter.

Är du intresserad av en lägenhet i något av våra seniorboenden?
Våra seniorlägenheter fungerar som vanliga hyresrätter –  det finns tillgång till allmänna ytor på Berget såsom matsal, seniorcentral, gym,  och umgänge oavsett var du bor. Vi har kö till våra seniorlägenheter och erbjuder dem i turordning. För frågor, uppdatering eller ställa dig eller en anhörig i kö – kontakta vår kundservice.

Kontakta kundservice

Under våra öppettider är du varmt välkommen att ringa eller besöka oss. Övriga tider kan du maila oss.

Telefonnummer: 0140-38 49 50
Besöksadress: Piratens Gata 1, 573 31 Tranås
E-postadress: info@tranasbostader.se

Öppettider telefon och besök
Mån-tors: 7-10 och 13-15
Fredagar: 7-13

Vanliga frågor & svar

Hur söker jag en lägenhet hos Tranåsbostäder?

Läs mer om hur du söker en av våra lägenheter här.

Har Tranåsbostäder bostadskö?

Ja, vi på Tranåsbostäder har bostadskö. För att ställa dig i vår kö gör du en profil på boplatssverige.se och söker själv de lägenheter du är intresserad av. Läs mer om hur det går till här.

Var ser jag lediga lägenheter hos Tranåsbostäder?

Alla våra lediga lägenheter läggs upp på Boplatssverige.se. Läs mer om hur du skapar en profil för att kunna söka våra lediga bostäder här.

Vad händer efter att jag gjort en intresseanmälan på en av Tranåsbostäders lägenheter?

När du gjort en intresseanmälan via boplatssverige.se kommer du automatiskt med i vår intressentlista för den lägenheten du sökt, och du behöver därefter inte göra något mer. Vi kontaktar endast de personer som står först i kön och är aktuella för visning.

Jag har blivit erbjuden en lägenhet, vad händer nu?

När vi visat dig lägenheten får du några dagar på dig att fundera. Sedan meddelar du oss ditt beslut. När vi erbjuder dig lägenheten kan du enkelt ladda upp de dokument som vi efterfrågar på din profil på boplatssverige.se. När allt är godkänt skriver vi kontrakt, antingen digitalt via bank-id eller manuellt.

Här kan du läsa mer om Tranåsbostäders uthyrningspolicy.