Lokaler

Våra lokaler

Tranåsbostäder äger och förvaltar ca 130 kommunala och kommersiella lokaler för livsviktiga verksamheter, såsom skola och äldreomsorg. Och för företag och föreningar som bidrar till ett levande kulturliv, en aktiv fritid och ett välmående näringsliv. Lokaler från livets början till ålderns höst, och allt där i mellan.

Vi är stolta över våra lokaler och det arbete vi gör för att kunna erbjuda moderna, hållbara och anpassade lokaler för våra hyresgästers verksamheter. Vi arbetar aktivt för att tillgodose de behov som finns idag och samtidigt vara en god samhällsaktör. Här kan du t.ex. läsa mer om hur flera av våra lokaler har solcellsanläggningar.

Är du intresserad av att hyra en av våra lokaler? Kontakta oss så pratar vi vidare. Om du redan är hyresgäst, eller kanske arbetar i någon av våra lokaler och behöver göra en serviceanmälan gör du det enkelt här.

Kontakta kundservice

Under våra öppettider är du varmt välkommen att ringa eller besöka oss. Övriga tider kan du maila oss.

Telefonnummer: 0140-38 49 50
Besöksadress: Piratens Gata 1, 573 31 Tranås
E-postadress: info@tranasbostader.se

Öppettider telefon och besök
Mån-tors: 7-10 och 13-15
Fredagar: 7-13

Vanliga frågor & svar

Hur söker jag en lägenhet hos Tranåsbostäder?

Läs mer om hur du söker en av våra lägenheter här.

Har Tranåsbostäder bostadskö?

Ja, vi på Tranåsbostäder har bostadskö. För att ställa dig i vår kö gör du en profil på boplatssverige.se och söker själv de lägenheter du är intresserad av. Läs mer om hur det går till här.

Var ser jag lediga lägenheter hos Tranåsbostäder?

Alla våra lediga lägenheter läggs upp på Boplatssverige.se. Läs mer om hur du skapar en profil för att kunna söka våra lediga bostäder här.

Vad händer efter att jag gjort en intresseanmälan på en av Tranåsbostäders lägenheter?

När du gjort en intresseanmälan via boplatssverige.se kommer du automatiskt med i vår intressentlista för den lägenheten du sökt, och du behöver därefter inte göra något mer. Vi kontaktar endast de personer som står först i kön och är aktuella för visning.

Jag har blivit erbjuden en lägenhet, vad händer nu?

När vi visat dig lägenheten får du några dagar på dig att fundera. Sedan meddelar du oss ditt beslut. När vi erbjuder dig lägenheten kan du enkelt ladda upp de dokument som vi efterfrågar på din profil på boplatssverige.se. När allt är godkänt skriver vi kontrakt, antingen digitalt via bank-id eller manuellt.

Här kan du läsa mer om Tranåsbostäders uthyrningspolicy.