Sök lediga lägenheter

Vi skapar rum för dig genom hela livet

Vad kul att du är intresserad av att bo hos oss på Tranåsbostäder. För dig som vill ha ett smidigt, tryggt och bekvämt boende är hyresrätt ett bra val. Vill du veta mer om hur det fungerar att bo i hyresrätt? Klicka här.

Vi samlar alla våra lediga lägenheter under boplatssverige.se. Här skapar du enkelt och kostnadsfritt en egen bostadsprofil och kan på så sätt söka de lägenheter vi lägger ut. Förändras dina behov och vad du letar efter under tidens gång? Inga problem – du administrerar och justerar din profil på egen hand och kan enkelt ändra dina sökkriterier. Och du anmäler själv ditt intresse till de lägenheter du är intresserad av. Vi lägger löpande ut lediga lägenheter – så håll utkik, eller fyll i att du vill få mail när vi har något som passar dina önskemål, så hörs vi snart.

Följ dessa steg för att söka en lägenhet hos oss

Behöver du hjälp med att registrera dig eller har du andra funderingar? Hör av dig till oss på kundservice!

Kontakta kundservice

Under våra öppettider är du varmt välkommen att ringa eller besöka oss. Övriga tider kan du maila oss.

Telefonnummer: 0140-38 49 50
Besöksadress: Piratens Gata 1, 573 31 Tranås
E-postadress: info@tranasbostader.se

Öppettider telefon och besök
Mån-tors: 7-10 och 13-15
Fredagar: 7-13

Vanliga frågor & svar

Hur söker jag en lägenhet hos Tranåsbostäder?

Läs mer om hur du söker en av våra lägenheter här.

Har Tranåsbostäder bostadskö?

Ja, vi på Tranåsbostäder har bostadskö. För att ställa dig i vår kö gör du en profil på boplatssverige.se och söker själv de lägenheter du är intresserad av. Läs mer om hur det går till här.

Var ser jag lediga lägenheter hos Tranåsbostäder?

Alla våra lediga lägenheter läggs upp på Boplatssverige.se. Läs mer om hur du skapar en profil för att kunna söka våra lediga bostäder här.

Vad händer efter att jag gjort en intresseanmälan på en av Tranåsbostäders lägenheter?

När du gjort en intresseanmälan via boplatssverige.se kommer du automatiskt med i vår intressentlista för den lägenheten du sökt, och du behöver därefter inte göra något mer. Vi kontaktar endast de personer som står först i kön och är aktuella för visning.

Jag har blivit erbjuden en lägenhet, vad händer nu?

När vi visat dig lägenheten får du några dagar på dig att fundera. Sedan meddelar du oss ditt beslut. När vi erbjuder dig lägenheten kan du enkelt ladda upp de dokument som vi efterfrågar på din profil på boplatssverige.se. När allt är godkänt skriver vi kontrakt, antingen digitalt via bank-id eller manuellt.

Här kan du läsa mer om Tranåsbostäders uthyrningspolicy.