Söker ny projektledare

2023-04-05

Projektledare till AB Tranåsbostäder

AB Tranåsbostäder har värnat om Tranås i över 70 år genom att bygga och förvalta fastigheter där livet kan bo, växa, förändras och utvecklas. Vi tillhandahåller bostäder och lokaler för livsviktiga verksamheter såsom skola och äldreomsorg. Och vi skapar trygga hem där människor trivs och mår bra. Att vi kan bidra med trygghet och rum för livet, från födseln till ålderns höst, det känns bra i magen. 

Tranåsbostäder ingår i den kommunala kommunkoncernen Tranås Stadshus AB. Bolagets fastighetsbestånd består till 75 % av kommunala verksamhetslokaler, 20 % bostäder och 5 % kommersiella lokaler. År 2021 har Tranåsbostäder bildat en koncern som för närvarande inkluderar 4 dotterbolag.  

Vår avdelning för Fastighetsutveckling på AB Tranåsbostäder behöver nu stärkas upp med en projektledare.

 Om rollen

Som projektledare på Tranåsbostäder blir du en del av ett härligt gäng med familjär känsla som hanterar ett stort fastighetsbestånd och en omfattande ekonomi.

I denna roll kommer dina främsta arbetsuppgifter innebära att genomföra entreprenader inom ny- till- och ombyggnation av lokaler och bostäder. Detta innebär att agera kravställare och samordnare genom hela kedjan samt att ansvara för kontakten med verksamhetsföreträdare, partners, konsulter och entreprenörer. Tjänsten innebär budgetansvar för egna projekt, både stora och små. Arbetet utförs i nära samarbete med de närmaste kollegorna och innebär även mycket samverkan med ekonomiavdelning, förvaltningsavdelning och våra hyresgäster.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst om 100%, med en inledande 6 månaders provanställning.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning, byggnadsingenjör eller motsvarande. Du har projektledarerfarenhet och erfarenhet av bygg- och/eller fastighetsbranschen, även entreprenad.  Rollen kräver att du trivs med att hantera många sociala kontakter. Verksamheten är dynamisk och du behöver vara bekväm med att hantera förändringar i din arbetsvardag. Eget driv och förmåga att ta egna initiativ för att bidra till utvecklingen av verksamheten är egenskaper som vi värdesätter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för att fungera i och stärka såväl gruppen som bolaget. Vi söker dig som lockas av utveckling och vill växa ihop med oss.

Vi ser det som positivt om du utöver detta har erfarenhet av något av följande: LoU, BBR och andra lagar, bygglagstiftningar, plan/byggregler, entreprenadjuridik.

B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?

På Tranåsbostäder erbjuder vi en god gemenskap och stora utvecklingsmöjligheter. Vår verksamhet genomsyras av våra värdeord – kundnära, trygghet, gemensamt och framåtanda. Vi månar om att alla som jobbar hos oss ska må bra och satsar på såväl friskvård som en god möjlighet att balansera jobb och fritid. Du får stor frihet att styra ditt eget dagliga arbete och ingen dag är den andra lik. Hos oss blir du en viktig del i vårt gemensamma arbete att skapa skillnad ute hos kund och bygga Tranåsbostäders framtid.

Ansökan

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb@tranasbostader.se. Vi tillämpar löpande urval med sista ansökningsdag 5 maj 2023. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten kontakta: Göran Lorentzi, Byggchef, 0140-38 49 68

Nedan finner du en pdf på sökannonsen:

Projektledare