Söker nya fastighetsskötare

2023-11-10

Ansökan är nu avslutad och vi tackar alla sökande.

Två fastighetsskötare till AB Tranåsbostäder

AB Tranåsbostäder har värnat om Tranås i över 70 år genom att bygga och förvalta fastigheter där livet kan bo, växa, förändras och utvecklas. Vi tillhandahåller bostäder och lokaler för livsviktiga verksamheter såsom skola och äldreomsorg. Och vi skapar trygga hem där människor trivs och mår bra. Att vi kan bidra med trygghet och rum för livet, från födseln till ålderns höst, det känns bra i magen.

Tranåsbostäder ingår i den kommunala kommunkoncernen Tranås Stadshus AB. Bolagets fastighetsbestånd består till 75 % av kommunala verksamhetslokaler, 20 % bostäder och 5 % kommersiella lokaler. År 2021 har Tranåsbostäder bildat en koncern som för närvarande inkluderar 5 dotterbolag.

Förvaltningsavdelningen på Tranåsbostäder består idag av 14 personer och vi söker nu efter en ny kollega för att stärka gruppen för framtiden.

Läs mer om Tranåsbostäder på www.tranasbostader.se

Om rollen

Du kommer tillhöra förvaltningsavdelningen som idag består av två team. Ett som arbetar mot hyresfastigheter och särskilt boende samt ett som arbetar mot kommunala- och kommersiella lokaler.

Rollen består av felavhjälpande och förbyggande underhåll samt regelbundna översyner av flertalet egna fastigheterna, så kallad ronderingar. Dagarna kommer även att innehålla arbetsuppgifter som tillsyn/ avläsningar i undercentraler, inköp av material och sakgranskning av fakturor. Vi arbetar med mobilarbetsorder, systemet DeDu, för att hantera och administrera de ärenden som inkommer.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst om 100%, med en inledande 6 månaders provanställning. Placering är på vårt kontor i Tranås och resor till våra fastigheter inom kommunen sker dagligen med Tranåsbostäders tjänstebilar. Beredskapstjänstgöring ingår.

Vem söker vi?

Vi söker nu två fastighetsskötare som har yrkeserfarenhet inom fastighetsskötsel eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid att du kan arbeta så väl självständigt som i grupp.

Som fastighetsskötare är du Tranåsbostäders ansikte utåt och för att trivas i rollen måste du tycka om att dagligen vara ute och möta våra kunder och entreprenörer. Därför ser vi gärna att du är praktiskt lagd, serviceinriktad och kan bemöta människor i olika situationer.

Körkort B är ett krav liksom god förmåga att kunna kommunicera både muntligt och skriftligt på svenska. Det är meriterande om du har utbildning eller specialkompetens inom reparation av vitvaror.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Vad erbjuder vi?

På Tranåsbostäder erbjuder vi en god gemenskap och stora utvecklingsmöjligheter. Vår verksamhet genomsyras av våra värdeord – kundnära, trygghet, gemensamt och framåtanda. Vi månar om att alla som jobbar hos oss ska må bra och satsar på såväl friskvård som en god möjlighet att balansera jobb och fritid. Du får stor frihet att styra ditt eget dagliga arbete och ingen dag är den andra lik. Hos oss blir du en viktig del i vårt gemensamma arbete att skapa skillnad ute hos kund och bygga Tranås framtid.

Ansökan Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb1@tranasbostader.se senast 2023-12-10. Vid frågor om tjänsten kontakta Sari Haikara- Förvaltare Hyresfastigheter och särskilt boende 0140-38 49 77 eller Izabella U. Hjertstedt Förvaltare Skolor, förskolor och kommersiella lokaler 0140-38 49 69. Vi kommer arbeta med ansökningarna löpande under ansökningstiden.

Tillträdesdag är snarast.