Vi söker ny förvaltningschef

2022-12-08

AB Tranåsbostäder har värnat om Tranås i över 70 år genom att bygga och förvalta fastigheter där livet kan bo, växa, förändras och utvecklas. Vi tillhandahåller bostäder och lokaler för livsviktiga verksamheter såsom skola och äldreomsorg.

Förvaltningsavdelningen på Tranåsbostäder består idag av 14 personer och vi söker nu efter en ny Förvaltningschef som vill vara med på vår resa att bidra med trygghet och rum för livet för Tranås invånare.

I rollen som Förvaltningschef kommer du att jobba med:
Som Förvaltningschef på AB Tranåsbostäder blir du en del av ett härligt gäng med familjär känsla samtidigt som du ansvarar för företagets huvudprocess. Förvaltningsavdelningen hanterar ett stort fastighetsbestånd och en omfattande ekonomi. På Tranåsbostäder strävar vi ständigt efter att bli bättre på det vi gör och har stort fokus på att utveckla våra interna processer för att säkerställa en hållbar fastighetsförvaltning över tid.

Som Förvaltningschef kommer du ha ett övergripande personalansvar för avdelningens 14 medarbetare som du leder och stöttar i ett närvarande ledarskap. Du kommer även att vara strategiskt ansvarig för fastigheternas drift och underhåll. Arbetet utförs i tätt samarbete med de närmaste kollegorna och innebär även mycket kontakt med hyresgäster och övriga avdelningar på AB Tranåsbostäder. Förvaltningschefen ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Mer information om tjänsten hittar du om du följer länken här:   Förvaltningschef Tranåsbostäder – Paragera

I denna rekrytering samarbetar vi med Paragera.

Välkommen med din ansökan!