Söker ny medarbetare till Kundservice

2023-10-09

Hej, vi har nu stängt ansökan.

Vi vill tacka alla som skickat in en ansökan, inom kort ska vi meddela hur man ligger till i processen. Vi är överväldigande hur många det är som sökt till oss på Tranåsbostäder, tack ännu en gång.

Medarbetare till Kundservice – AB Tranåsbostäder

AB Tranåsbostäder har värnat om Tranås i över 70 år genom att bygga och förvalta fastigheter där livet kan bo, växa, förändras och utvecklas. Vi tillhandahåller bostäder och lokaler för livsviktiga verksamheter såsom skola och äldreomsorg. Och vi skapar trygga hem där människor trivs och mår bra. Att vi kan bidra med trygghet och rum för livet, från födseln till ålderns höst, det känns bra i magen. Tranåsbostäder ingår i den kommunala kommunkoncernen Tranås Stadshus AB. Bolagets fastighetsbestånd består till 72 % av kommunala verksamhetslokaler, 23 % bostäder och 5 % kommersiella lokaler. AB Tranåsbostäder är moderbolaget i en underkoncern som för närvarande inkluderar 7 dotterbolag. Läs mer om Tranåsbostäder på www.tranasbostader.se

Om rollen

Du kommer att ingå i ett härligt gäng med familjär känsla som idag hanterar ett stort fastighetsbestånd. I denna roll kommer dina främsta arbetsuppgifter innebära att du arbetar med olika datasystem som exempelvis fastighetssystem, passagesystem/nyckelsystem (RCO, Iloq, Integra), ärendesystem och telefonsystem. Tjänsten innebär även att ta fram statistik, uppföljningsarbete och diariehantering, skriva protokoll och att sköta administrativa delar ingår även i rollen. Uthyrning av lägenheter och kontraktsskrivning är också en stor del av arbetet.

Arbetet utförs i nära samarbete med de närmaste kollegorna och innebär även mycket samverkan med ekonomiavdelning, förvaltningsavdelning, entreprenörer och våra hyresgäster. Tjänsten är en tillsvidaretjänst om 100%, med en inledande 6 månaders provanställning och placering är på vårt kontor i Tranås.

Vem söker vi?

Vi söker dig med gymnasiekompetens eller motsvarande kompetensnivå. Du behöver ha datavana och ha lätt att arbeta i många olika datasystem. Du är serviceinriktad, stresstålig och gillar att ha många sociala kontakter under en dag. För rollen krävs att du kan arbeta självständigt och att du samtidigt har en god samarbetsförmåga då vi jobbar nära alla andra avdelningar på Tranåsbostäder. I jobbet ställs stora krav på datavana, noggrannhet och diskretion.

Meriterande är att kunna uttrycka sig väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vad erbjuder vi?

På Tranåsbostäder erbjuder vi en god gemenskap och härliga arbetskamrater. Vår verksamhet genomsyras av våra värdeord – kundnära, trygghet, gemensamt och framåtanda. Vår vardag präglas av varierande uppgifter och ett högt tempo med många externa kontakter. Vi månar om att alla hos oss ska må bra och satsar på såväl friskvård som en god möjlighet att balansera jobb och fritid. Hos oss blir du en viktig del i vårt gemensamma arbete att skapa skillnad för kunden och bygga Tranås framtid.

Ansökan

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb1@tranasbostader.se senast den 2023-11-01. Ansökningarna kommer behandlas löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta Anneli Häll Karlsson, Ahk@tranasbostader.se 0140-384951

PDF ny medarbetare kundservice